Lasteaiast

IMG20240514100107

Üldinfo

Lasteaed Sipsik on 10 rühmaline lasteaed, asukohaga Haigla 6, Maardu. Sõimerühmad asuvad aadressil Noorte 8, Maardu,  Rõõmu majas. Lasteaeda on oodatud kõik 1,5-7 aastased lapsed. Meil on suur roheline õueala, mänguväljak koos kaasaegsete õuemänguvahenditega,  looduspark, seiklusrada ja õuesõppeklass.

Alates 2010. aastast kuulub lasteaed Sipsik TERVIST EDENDAVATE LASTEAEDADE VÕRGUSTIKKU.

Lasteaed Sipsik on 1,5-7 aastaste laste hoiu ja eakohast alushariduse omandamise võimaldav õppeasutus.

Lasteaias töötab 10 rühma: Mesimummid, Lepatriinud, Jaaniussikesed, Tirtsud, Liblikad, Kiilid, Muumid, Kikud, Põrnikad ja Sipelgad.

Lasteaed on avatud kella 6.30 – 18.30. Valverühm töötab kella 6.30 – 7.30 ja 18.00 – 18.30 Mesimummide rühmas või lasteaia õuealal.

Lasteaed Sipsik eripäraks on Eesti kultuuri väärtustamine, säilitamine ja edasiviimine ning meie rahva tavade ja kommete tutvustamine lasteaias käivatele lastele ja nende vanematele. Väärtustame laste, nende vanemate ja töötajate tervist. Lapsevanemad saavad lasteaiast tuge lapse tervislike eluviiside kujundamisel ja aitavad lasteaia keskkonda tervislikumaks muuta. Lasteaed Sipsik personal on eeskujuks oma tervislike eluviisidega.

Et olla kursis lasteaia igapäevategemistega on lapsevanemal võimalus liituda ELIIS.EU lehega.  ELIIS.EU täpsem tutvustav info on alapealkirjaga lasteaia lehe all.

Meie lasteaia eripäraks on Eesti rahva traditsioonide väärtustamine, terviseedendus, õuesõpe, keelekümblus, tehnoloogiaharidus ja kiusamisest vaba lasteaed.

Facebook.com lehel on lasteaial oma grupp “Maardu lasteaed Sipsik”. Peamiselt laetakse sinna üles fotosid erinevatest üritustest, kuid sealt leiab ka muud informatsiooni.

Grupp ei ole otsinguga leitav, kuna on salajane grupp. Maardu lasteaed Sipsik Facebooki grupiga liitumiseks palun vastada kahele küsimusele ja esitada taotlus, peale taotluse heakskiitu on võimalik lehega liituda.